Alune (arahide) glazurate cu paprika

Alune (arahide) glazurate cu paprika

Alunele (arahidele) glazurate cu paprika sunt o solutie ideala pentru gustarile dintre...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
7,70 lei
14,70 lei
28,00 lei

Alunele (arahidele) glazurate cu paprika sunt o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele aglomerate.Familiarizarea cu alunele (arahidele) glazurate cu paprika


Consumate cu regularitate si cu moderatie, alunele prezinta nenumarate beneficii pentru sanatate, Dietele bogate in alune (arahide) ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare. Vitaminele din complexul B care intra in compozitia alunelor au rol in mentinerea tonusului muscular, usurand activitatea tractului gastro-intestinal, avantajand totodata functionarea ficatului, a ochilor si favorizand pielea.


Alunele (arahidele) constituie un aliment foarte hranitor datorita continutului mare de proteine, uleiuri, vitamine si saruri minerale, precum calciu, magneziu si potasiu. Si toate acestea in absenta colesterolului sau continutului excesiv de acizi grasi saturati.

 


Alunele (arahidele) glazurate cu paprika in bucatarie


Invelite intr-un aluat crocant, asezonat cu un amestec delicios de paprika, alunele (arahidele) glazurate reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa a chipsurilor sau a dulciurilor prezente in gustarile dintre mese sau de la petreceri.


O portie de doar 13 alune - cca 30 grame ofera 7 g de proteine, ceea ce corespunde la 14% din doza zilnica recomandata, fapt care nu poate sa scape atentiei persoanelor inclinate spre o dieta vegetariana. In comparatie, un ou obisnuit furnizeaza 5, 5 g de proteine. 

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun