Mix cu merisor

Mix cu merisor

Mixul cu merisor constituie o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele agl...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,21 lei
14,85 lei
28,35 lei
54,00 lei

Mixul cu merisor constituie o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele aglomerate.


Familiarizarea cu mixul cu merisor

Mixul cu merisor contine caju crud, migdale crude, alune de padure prajite si merisor confiat. Pe cat este de gustoasa aceasta combinatie, pe atat este de apreciata datorita multiplelor beneficii pe care le aduce.

Caju este apreciat datorita multitudinii de nutrienti, vitamine si minerale pe care le contine. Datorita vitaminelor A, B1 si B6, caju ajuta la transmiterea impulsurilor in sistemul nervos, imbunatatind puterea de concentrare. Migdalele din mixul cu merisor iti ofera si o gama variata de vitamine, dintre care amintim de vitaminele B si E, antioxidanti importanti in mentinerea imunitatii si in protejarea celulelor de efectele nocive provocate de poluare si consumul de tutun. Nu in ultimul rand, merisorul confiat este apreciat pentru cantitate insemnata de antioxidanti detinuta, comparandu-se chiar cu legume si fructe, precum broccoli, spanac sau mere.

 

Mixul cu merisor in bucatarie

 

Ingredientele mixului cu merisor sunt foarte populare in retetele vegetariene, in diverse compozitii de musli, in deserturi precum prajituri sau biscuiti.

 

Totusi, gustul amestecului de caju crud, migdale crude, migdale decojite si merisor confiat este de neegalat si cel mai placut mod de a le consuma este prin a nu le separa. Combinatia de fibre si proteine a ingredientelor mixului cu merisor confera satietate si impiedica aparitia senzatia de foame, motiv pentru care poate fi consumat si atunci cand tii dieta.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun