Bicarbonat de sodiu alimentar

Bicarbonat de sodiu alimentar

Bicarbonat de sodiu alimentar Bicarbonat de sodiu alimentar  a fost exploatat chiar...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,20 lei
8,00 lei

Bicarbonat de sodiu alimentar


Bicarbonat de sodiu alimentar  a fost exploatat chiar si cu 200 de ani inainte de epoca noastra, folosind in acest scop o metoda de evaporare a apei lacului sedimentar. Prima mentiune scrisa despre bicarbonat de sodiu lasata de vechii egipteni, era folosirea lui in procesul de imbalsamare. Formula chimica de bicarbonat de sodiu a fost determinata in anii 30 ai secolului al XVIII-lea, de Francezul Henri Louis Duhamel de Monceau.In secolul al XIX-lea, soda a inceput sa fie folosita pentru sapunul de gatit, productia de medicamente, sticla, vopsele.

In secolul al XX-lea, bicarbonat de sodiu alimentar ca si condiment,  a fost stabilit cu fermitate in retete pentru o varietate de produse de patiserie, inlocuind drojdia si aluatul.

Bicarbonatul de sodiu alimentar face parte din categoria de condimente, si de obicei, este folosit si pentru a reduce timpul de preparare a fasolei, mazarei, a carnii. De asemenea, acest condiment, bicarbonat de sodiu alimentar sporeste dulceata fructelor si a fructelor de padure, este folosit la prepararea bauturilor racoritoare, reduce gustul amar-acru al grapefruitului, sporeste aroma ceaiului si a cafelei. De asemenea, bicarbonatul de sodiu alimentar, ajuta in ingrijirea pielii cu probleme. Masca cu bicarbonat de sodiu alimentar, lapte si faina va face pielea mata, strangand porii.


Bicarbonat de sodiu alimentar vrac

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun