Canepa decorticata

Canepa decorticata

Din punct de vedere nutritional, canepa decorticata este una dintre cele mai echilibrat...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
8,05 lei
19,25 lei
36,75 lei
70,00 lei

Din punct de vedere nutritional, canepa decorticata este una dintre cele mai echilibrate tipuri de seminte existente.


Familiarizarea cu canepa decorticata

 

Canepa decorticata este un aliat bun pentru a ajusta unele deficiente si dezechilibre nutritionale. Consumul acestui produs ofera magneziu, potasiu si fier, pe langa vitaminele A, D si E si in special Omega 3 si 6. Constituie o sursa ideala de energie, bogata in proteine, continand 30% proteina completa, usor digerabila, ce ajuta la reducerea oboselii. Este o resursa excelenta pentru a urma o dieta sanatoasa si echilibrata.


Canepa decorticata contine printre cei mai eficienti nutrienti pentru construirea si nutritia celulelor raspunzatoare de masa musculara, ajutand de altfel si la sustinerea imunitatii, si la imbunatatirea digestiei. Grasimea continuta in semintele de canepa este „grasime buna”, care are puterea de a reduce colesterolul total si colesterolul LDL ”rau”, si produce efecte similare unei diete sanatoase pentru inima.


Canepa decorticata in bucatarie

 

Canepa decorticata are un gust foarte placut, similar cu cel al semintelor de pin si de floarea soarelui. Este recomandat sa fie consumate intre 2 si 3 linguri de canepa decorticata pe zi.


Putem profita la maxim de o alimentatie sanatoasa adaugand canepa decorticata in preparatele noastre culinare. Canepa decorticata constituie o baza delicioasa pentru smoothie-uri si shake-uri si sunt foarte apreciate de vegani, vegetarieni, sportivi si toti cei care prefera proteinele vegetale.

 

Canepa decorticata se poate consuma cu iaurt sau poate fi folosita in compzitia biscuitilor pe care ii coaceti la cuptor sau a altor tipuri de prajituri de tip vegan. Se pot folosi si in compozitia painicilor cu canepa decorticatea sau pentru prepararea laptelui de canepa. Nu in ultimul rand, pot fi incluse si in anumite produse de patiserie si panificatie, precum si in diverse optiuni pentru micul dejun ori pentru stimularea digestiei, de la cereale la batoane integrale nutritive.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun