Miez floarea soarelui

Miez floarea soarelui

Miezul de floarea soarelui are o multime de beneficii, daca este consumat cu masura.Fam...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,30 lei
12,00 lei

Miezul de floarea soarelui are o multime de beneficii, daca este consumat cu masura.

Familiarizarea cu miezul de floarea soarelui

Miezul de floarea soarelui este recomandat datorita cantitatii insemnate de fibre, care ajuta tranzitul intestinal, ajuta la scaderea colesterolului, tin sub control glucoza prezenta in sange si contribuie la scaderea in greutate, insa trebuie consumat cu moderatie si folosit ca inlocuitor al alimentelor bogate in grasimi grasimi saturate.

Nu in ultimul rand, studiile au aratat ca miezul de floarea soarelui poate fi asociat cu reducerea inflamatiei la persoanele de varsta a doua si la persoanele varstnice, lucru care ajuta la reducerea riscului de boli cardiace.

Miezul de floarea soarelui in bucatarie

 

Miezul de floarea soarelui este benefic in diete pentru ca ajuta mult la scaderea in greutate. Consumat cu moderatie, duce rapid la o stare de satietate, datorita continutului ridicat de uleiuri. 

Acesta poate fi consumat si prajit, insa miezul de floarea soarelui crud este mai sanatos. Poate fi adaugat atat in salata verde, salata cu piept de pui sau in salata de ton, cat si in smoothie-uri, in fulgii de ovaz dimineata pentru un mic dejun sanatos, presarat in iaurt sau alte mancaruri.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun