
Order | ||
---|---|---|
7,00 lei |
|
|
14,00 lei |
|
Cosul este gol!
Fulgii de grau cu tarate reprezinta dintre cele mai complexe alimente
deoarece contin carbohidrati cu absorbtie lenta din fibre, proteine, substante
minerale si vitamine.
Familiarizarea
cu fulgii de grau cu tarate
Fulgii de grau cu tarate sunt
cereale integrale fara gluten si o sursa excelenta de vitamine, minerale, fibre
si antioxidanti importanti, cu numeroase beneficii pentru sanatate. Acestia
ajuta la pierderea in greutate, scaderea nivelului de zahar din sange si la
reducerea riscului aparitiei de boli de inima.
Atunci cand
sunt combinati cu o dieta cu continut scazut de grasimi, fulgii de grau cu tarate,
prin continutul ridicat de antioxidanti, inhiba sinteza colesterolului
"rau" (LDL-Colesterol) si ii reduc nivelul din sange. Acest fapt
joaca un rol important in diminuarea ricului cardio-vascular.
Continutul de
fibre din fulgii de grau cu tarate poate ajuta, de asemenea, sistemul
digestiv, prin reglarea tranzitul intestinal si curatarea tubului digestiv.
Fulgii de grau
cu tarate sunt un carbohidrat complex, plin de apa, care este
absorbit si digerat lent de catre organism, ceea ce inseamna ca vor asigura mai
mult timp o stare de satietate. Acestia sustin cresterea numarul de calorii
care sunt arse in fiecare zi, si va mentine corpul in forma, reducand insa
potentialul de pierdere al masei musculare.
Fulgii de grau
cu tarate in bucatarie
Fulgii de grau cu
tarate sunt extrem de usor de integrat in alimentatia de zi cu
zi. Intrucat nu au un gust pregnant, ci mai
curand unul neutru, se recomanda a fi insotiti, in alimentatie, de fructe
uscate sau lapte vegetal. Una dintre cele mai usoare metode de a prepara fulgii
de grau cu
tarate este cu lapte cald, fructe proaspete, nuci si seminte.
Este de ajuns
sa fie presarata o lingura peste
salata, peste fructe sau
in bolul cu iaurt. Un smoothie pentru micul dejun, in care sunt
presarati fulgi de grau cu tarate, este ideal. Se pot utiliza si in preparea prajiturilor, precum si a clatitelor
sau pot fi incorporati in aluatul pentru paine sau pentru pizza.