Chili praf
Chili praf Ca multe alte condimente si amestecuri de condimente, chili praf are un ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,02 lei
9,62 lei
18,37 lei
35,00 lei

Chili praf


Ca multe alte condimente si amestecuri de condimente, chili praf are un fundal colorat.  Unii cred ca pentru prima data  chili praf a fost facut in jurul anilor 1800 chiar in Laramie, Wyoming. Alti istorici ai gastronomiei cred intr-o alta poveste, si anume, aztecii infuriati care au condus un razboi cu conchistadori invadatori spanioli, ar fi taiat spaniolii morti in lupta, i-au condimentat cu o varietate de ardei chili picanti si i-au mancat.

In acest condiment chili praf se gaseste o aroma si un indiciu de caldura picanta, cu o baza frumoasa de pamant de la chimen. Caldura este intotdeauna o chestiune subiectiva, dar se poate evalua aceasta pudra usoara de chili praf la aproximativ 2-3 pe scara de caldura de 10.

Chili praf face parte din dulapul de condimente fara sare si este ideal pentru cei care iubesc nuantele rafinate de chipsuri ancho si pasilla. Chili praf este dulce si fructuos, cu o complexitate de aroma draguta, care aduce in minte subtonele de tutun, stafide si prune. Se poate adauga la diferite sosuri, si, de asemeni poate fi adaugat la orice mancare.

Unele dintre retetele preferate, in care se poate folosi chili pudra este Chili Vegetarian Bean si Tapas Creveti Spanioli.


Chili praf vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun

Produse recent vizualizate