Chimion macinat

Chimion macinat

Chimion macinat Chimion macinat este mentionat in Vechiul Testament al Bibliei ca u...
Disponibilitate Indisponibil
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
3,45 lei
8,25 lei
15,75 lei
30,00 lei

Chimion macinat


Chimion macinat este mentionat in Vechiul Testament al Bibliei ca un condiment pentru paine si supa si ca modalitate de a plati zeciuiala preotilor. Egiptenii vechi au folosit chimion macinat ca condiment culinar, dar si in procesul de mumificare a faraonilor. Vechile mese din  Mesopotamia Yale, care dateaza din 1750 i.Hr. sunt, in general, considerate cea mai veche colectie de retete din lume, in care se mentioneaza utilizarea chimionului. Medicii greci si egiptenii vechi au evidentiat beneficiile medicale percepute de acest condiment.

Chimion macinat face parte din categoria de condimente si are o aroma foarte distincta, cu un gust pamantesc, nutrit, picant, cu subtilitati putin amare si o aroma calda, penetranta, cu semne de lamaie.

Ouale si branza sunt incluse in lista acestui condiment, deoarece sunt bogate in proteine si, uneori.
Chimionul macinat se combina bine cu ienupar, seminte de anason, mustar maroniu, cardamom, scortisoara, coriandru, fenicul, schinduf, usturoi, ghimbir, nucsoara, boia de ardei, mustard.

Unele dintre retetele preferate in care se poate folosi condimentul chimion macinat  sunt Supa de pui Enchilada , Stew peruvian de carne de vita , Burrito la gratar, Vegetarian Bean Chili, Curry rapid si usor de legume, Albondigas si Carna Asada Marinade .


Chimion macinat vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun