Chili fulgi
Chili fulgi Mancarea coreeana a devenit mult mai "mainstream" in SUA in ultimii ani...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
3,40 lei
8,50 lei
17,00 lei
34,00 lei 34,00 lei

Chili fulgi


Mancarea coreeana a devenit mult mai "mainstream" in SUA in ultimii ani. Acest lucru pare aproape natural, deoarece au avut o relatie de dragoste cu mancarea de inspiratie mexicana,  timp de aproape 40 de ani. Mancarea coreeana tinde sa fie indrazneata, iar aroma se limiteaza la intensitate. De aceea vei fi incantat sa descoperi acest condiment de chili fulgi.

Fulgii de chili sunt folositi pentru a furniza caldura aromata in Kimchi si in mai multe retete de salata-scallion. Probabil cel mai important ingredient in fabricarea Kimchi sunt chili fulgi coreeni. Multi bucatari din vest cand incearca sa faca acest condiment minunat, pentru prima data, ajung sa il inlocuiasca cu pudra de chili sau chili fulgi - dar pentru gustul autentic acesta este ceea ce cauti.

Chili fulgi sunt, de asemenea, numiti "gochugaru" deoarece acestia seamana cu fulgii de ardei rosii zdrobiti pe care ii folosim pe pizza. Chili fulgi nu au seminte, astfel incat nu au aceeasi intensitate a iutelii ca fulgii de ardei rosii.

Chili fulgi este cu adevarat un condiment unic, deoarece numai el poate da un gust ascutit si arzator.  Chilli este grozav pentru gatit carne, peste si legume. De asemenea, cu el, se fac  diferite sosuri, cum ar fi tabasco sau sosul indian.

Chili fulgi vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia
Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie