Condiment friptura

Condiment friptura

Condiment friptura Se crede ca unele condimente pentru friptura au fost inventate i...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,80 lei
12,00 lei
24,00 lei
48,00 lei 48,00 lei

Condiment friptura


Se crede ca unele condimente pentru friptura au fost inventate inaintea francezilor si a descendentilor britanici, in timp ce altii cred ca au fost create si perfectionate de imigranti evrei din Europa de Est. Legenda spune ca acest condiment friptura a fost utilizat in primul delis din Canada, datand din anii 1900.

Pentru cea mai lunga perioada de timp, populatia din Montreal era in mare parte formata din imigranti britanici si francezi, iar aceasta zona era locul de nastere al acestui condiment friptura. Acest condiment minunat pentru friptura se imbina cu poftele britanice pentru carne de vita, cu flerul francez pentru condiment, iar  rezultatul final este o explozie de aroma robusta.
 
In plus fata de friptura, acest condiment gros poate fi folosit si pentru cartofi prajiti in cuptor si, de asemenea, poate fi un condiment pentru hamburger cu o aroma placuta pentru palat. Ca orice condiment friptura, nu exista niciun fel de alegere a ingredientelor, deoarece aceste retete vor varia de la familie la familie. Dar cu siguranta exista o baza pentru toate amestecurile. Condimentul pentru friptura contine exclusiv: CONDIMENTE NATURALE (PIPER, USTUROI, BOIA, MUSTAR, TELINA), SARE

 

 

Spune-ti opinia
Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie