Ceapa fulgi prajita

Ceapa fulgi prajita

Ceapa fulgi prajita Intr-o colectie de condimente inrudite precum fulgi de usturoi ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,76 lei
6,60 lei
12,60 lei
24,00 lei

Ceapa fulgi prajita


Intr-o colectie de condimente inrudite precum fulgi de usturoi prajit, usturoi granule prajit, pudra de ceapa prajita, care au avut un succes imediat pe piata condimentelor, era natural sa isi faca locul si ceapa fulgi prajita.

Ceapa fulgi prajita este un mix modern intre ingredientul clasic, respectiv fulgii de ceapa, care reprezinta traditionala ceapa deshidratata sub forma de fulgi, cu aroma frantuzeaza de prajit.
Dat fiind fapul ca ceapa ese cultivata din cele mai vechi timpuri pe intreg mapapondul, este extrem de dificil de stabilit originea sa exacta, insa o parte dintre arheologi, botanisti si experti in istoria bucatariei considera ca ceapa este originara din Asia, in timp ce cealalta parte considera ca a crescut in salbaticie mai intai in zona care acum este Iran si vestul Pakistanului.

Ceapa fulgi prajita este un condiment ce poate fi adaugat in orice reteta ce are suficienta umiditate pentru a rehidrata ceapa in procesul de gatire. In cazul in care preparatul nu are suficient lichid, este recomandat sa hidratezi ceapa inainte de a fi adaugata in preparat.

Ceapa fulgi prajita poate fi adaugata ca si condiment in preparate de baza, mancaruri cu carne, fripturi de porc, salate, sosuri, supe, conserve de ton.


Ceapa fulgi prajita vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun