Enibahar macinat

Enibahar macinat

Enibahar macinat Enibaharul este cultivat pe plantații speciale în țările cu climă ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,21 lei
14,85 lei
28,35 lei
54,00 lei

Enibahar macinat


Enibaharul este cultivat pe plantații speciale în țările cu climă subtropică caldă. Nu a funcționat bine în noile regiuni, motiv pentru care producătorii tradiționali de enibahar sunt Jamaica, Mexic, Cuba, Brazilia, Guatemala, Honduras, Costa Rica și, de asemenea, India.

Enibahar macinat este folosit în coacere, deserturi, dulcețuri, conserve, lichioruri, tincturi. Acest condiment este grozav pentru vinurile încălzite - un ingredient integru al vinului și aluatului, precum și al vanatului. Boabele de anibahar decoreaza ceaiul, cacao si cafeaua.  În țara de origine - Jamaica, în plus, enibahar macinat se foloseste pentru gătit sau pentru fumat. În bucătăria din Caraibe, enibahar macinat este un condiment cu aroma plăcută si este principalul condiment folosit în majoritatea felurilor de mâncare. De asemenea, ca și în Anglia, care este unul dintre consumatorii de enibahar și a cărui bucătărie conține o varietate de rețete cu enibahar macinat.  Enibahar macinat este, de asemenea, un condiment popular în SUA pentru fabricarea plăcintelor de mere și de dovleac.
Ienibahar macinat, se combina perfect cu multe condiment, cum ar fi: muștar, piper negru, cuișoare, nucșoară, scorțișoară, Dittany, ardei iute, usturoi, cimbru, coriandru, rozmarin, frunze de dafin.
De asemenea, enibahar macinat conține o varietate de substanțe care îmbunătățesc metabolismul, ameliorează balonarea, are un efect antiseptic.


Enibahar macinat vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun