Maghiran
MaghiranNativ din nordul Africii si din Asia de Sud-Vest (Turcia moderna), maghiran a fost...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,07 lei
4,95 lei
9,45 lei
18,00 lei

Maghiran
Nativ din nordul Africii si din Asia de Sud-Vest (Turcia moderna), maghiran a fost folosit din timpuri stravechi. De mult timp, Oregano era cunoscut sub numele de "maghiran salbatic" si doar pentru ca sunt practic acelasi gen de condimente. Italienii si unii botanisti cred ca maghiran si oregano nu se pot practic distinge. Insa cei mai multi bucatari nu impartasesc aceasta opinie si cred ca in cerul gurii, diferentele de aroma sunt destul de vizibile.

Maghiranul este una dintre cele mai populare condimente, iubita si adesea folosita in bucatariile traditionale din intreaga lume. Este utilizat ca un condiment pentru preparate din carne si legume  dulci. Proprietatile bactericide ale maghiranului il fac un ingredient preferat in prepararea muraturilor. Uleiul esential de maghiran este un conservant excelent si este utilizat in mod activ pentru varza murata, legume murate, carne uscata si peste afumat.

Maghiran este utilizat in industria vinicola si in fabricarea berii, si, de asemenea, este utilizat pentru aromarea oteturilor, a bauturilor spirtoase, a cafelei sau a ceaiului. Printre alte condimente, maghiranul este cel mai bine combinat cu frunza de dafin, piper negru si chimen. Maghiranul este folosit ca un condiment pentru diferite feluri de mancare uscata, precum si proaspata. Condimentul este un plus la salata, supe si diverse preparate reci.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun