Piper mix
Piper mix India este considerata locul de nastere a piperului, pana in ziua de azi ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,20 lei
8,05 lei
19,25 lei
36,75 lei
70,00 lei

Piper mix


India este considerata locul de nastere a piperului, pana in ziua de azi fiind cultivata o cantitate mare de astfel de condimente. In plus fata de India, piperul liana creste in Brazilia, Sri Lanka, Borneo, Java, Sumatra.
Piper mix este un  condiment, compus din mai multe tipuri de piper.  Mixul de piper  este un condiment traditional si versatil, care este folosit la mai multe feluri de mancare. Are gust si aroma ascutita care stimuleaza apetitul.
Piperul alb din  mixul de condimente, este aceeasi planta din care se produce piper negru. Are o aroma delicata.
Piperul verde are o aroma delicata, clara. Datorita metodei speciale de uscare, piperul verde isi pastreaza culoarea si aroma.
Piperul roz provine din fructele de piper brazilian.
Piper mix este un amestec din toate tipurile de piper si este folosit ca si condiment aromatic si aromatizant in multe feluri de mancare: de la supe la deserturi, preparate proaspete din amestecuri de carne, fripturi, peste, legume, ciuperci, salate, sosuri. Sub forma de boabe intregi, piper mix se adauga pentru aroma la marinate pentru legume. De asemenea, este adaugat intr-o cantitate mica la inghetata de casa, cremoasa sau de ciocolata. Veti fi surprins de cat de picant si neobisnuit este acest desert.

Piper mix vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun