Ardei iute maruntit

Ardei iute maruntit

Ardei iute maruntit Ardeiul iute se crede ca provine din Portugalia, dar a castigat...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,48 lei
10,72 lei
20,47 lei
39,00 lei

Ardei iute maruntit


Ardeiul iute se crede ca provine din Portugalia, dar a castigat o multime de popularitate si in Japonia, unde a primit numele de Shishi, care inseamna leu, si de aici vine numele chili. Pana la inceputul anilor 2000, acest condiment se bucura aproape in exclusivitate in bucataria japoneza, dar de atunci s-a extins la bucatariile din intreaga lume.

Proaspat, acest ardei iute maruntit are o aroma mai blanda. Cand se usuca, are o aroma de fum putin mai picanta. Atunci cand se gateste cu ardei iute maruntit, spun expertii in gluma, este mai bine dai gaura astfel incat sa nu explodeze, deoarece atunci cand este expus la caldura intensa, gustul este foarte picant.

Ardeiul iute maruntit face parte din dulapul de condimente si este excelent in salsa, tocana si supe. Usurinta acestui ardei iute maruntit se completeaza foarte bine cu branza de capra. De asemenea poate fi servit cu prune reci. Aroma rece a prunelor cu caldura acestui condiment de ardei iute, se copleteaza bine. De asemenea, este un prieten minunat cu ciocolata, asa ca da un gust bun in prajituri. Nu uita insa de vanilie. Condimentul poate fi amestecat chiar si cu inghetata de vanilie.

Ardei iute maruntit vrac

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun