Usturoi granule

Usturoi granule

Usturoi granule Usturoiul este printre cele mai vechi recolte horticole cunoscute, ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
1,80 lei
3,45 lei
8,25 lei
15,75 lei
30,00 lei

Usturoi granule


Usturoiul este printre cele mai vechi recolte horticole cunoscute, datand din anul 3000 i.en. Usturoiul este considerat a fi indigen in Asia Centrala, deoarece aceasta este singura locatie in care a crescut si a inflorit salbatic.  Utilizarea usturoiului ca hrana, condiment si ca agent medicamentos in China, dateaza din anul 2000 i.H., cand era parte din dieta zilnica si adesea mancata cu carne cruda. Usturoiul a fost folosit ca si medicament in India, deoarece primele texte medicale scrise despre usturoi, sunt mentionate pe larg in Auryvedic, Tibbi si Unani.  

Usturoi granule este un condiment cel mai solicitat in majoritatea retetelor si poate fi inlocuit cu usturoiul proaspat, in retete in care este solicitata aroma de usturoi, dar nu neaparat si textura. Usturoiul granulat este deosebit de bun, chiar si cu ceva ciudat. Acest tip de usturoi granule functioneaza bine in combinatie cu cele mai multe condimente, mirodenii si ierburi.

In gatit, usturoiul este folosit ca un condiment picant pentru salate, primul si al doilea curs, marinate si muraturi. Mirosul si gustul de usturoi granule, merg bine cu mielul. Pentru stingerea carnii de pasare, se recomanda utilizarea usturoiului granulat in combinatie cu sos acru de mere. In cantitati mari, usturoiul este inclus in reteta multor mancaruri nationale din bucatariile asiatice si sud-europene.


Usturoi granule vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun