Cuisoare macinate

Cuisoare macinate

Cuisoare macinate Cuisoarele sunt muguri de flori aromatice, ale unui copac din fam...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,20 lei
8,05 lei
19,25 lei
36,75 lei
70,00 lei

Cuisoare macinate


Cuisoarele sunt muguri de flori aromatice, ale unui copac din familia Syzygium aromaticum. Sunt originari din insula Maluku din Indonezia, si sunt folositi de obicei sub forma de condiment. Cuisoarele sunt cultivate cu precadere in Indonezia, India, Madagascar, Zanzibar, Pakistan, Sri Lanka si Tanzania.

Astazi, marii exportatori de cuisoare sunt Madagascar, Zanzibar, Peba si Tanzania. Cuisoarele sunt muguri nedeschisi ai arborelui de cuisoare si, chiar inainte de a inflori devin de culoare roz stralucitor. Acesta este momentul ideal pentru a-i recolta, deoarece sunt la cea mai mare intensitate de aroma si culoare. In timpul procesului de uscare, culoarea lor se transforma din roz rosiatic in maro.

Cuisoarele macinate sunt condimente populare in bucatariile din China, Grecia, India, Rusia si Scandinavia. In bucataria Mexicana sunt cel mai des echivalate cu scortisoara sau chimenul.

Danezii folosesc cel mai des cuisoare macinate pentru a aroma branza, in timp ce englezii asezoneaza acest condiment cu placintele de mere. Francezii combina cuisoarele macinate cu ceapa pentru a creea sosuri si fripturi, in timp ce nemtii le prefera in paine aromata.

Cuisoarele macinate au gust mai usor decat cele intregi si nu este necesar a fi scoase din aluat, astfel ca sunt preferate in bucatarie.

Cuisoare macinate vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun