Hawaij
Hawaij - amestec, in araba.Un mix de condimente, ce devine la randul sau un condiment. De ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,20 lei
8,05 lei
19,25 lei
36,75 lei
70,00 lei

Hawaij - amestec, in araba.
Un mix de condimente, ce devine la randul sau un condiment. De ce sa cumperi din supermarket condimente sintetice care iti pacalesc papilele gustative cand poti sa dai supei tale o usoara adoma naturala cu influente din lumea Indiei si Yemen?
Hawaij, un amestec de condimente ce poate parea neobisnuit pentru anumite gusturi. Este o combinatie de condimente ce a fost adusa in Israel de catre imigranti din Yemen.

Exista doua tipuri de amestecuri Hawaij, ambele derivate ale bucatariei yemenite: unul pentru supe si altul pentru cafeaua neagra.
Amestecul de condimente Hawaij pentru supe este utilizat de asemenea si la tocana, orez, diverse feluri de mancare vegetariana si la gratare. Acest tip de Hawaij este format din, chimen, piper negru, tumeric si cardamon. Versiunile mai complexe pot contine cuisoare, nucsoara, sofran, coriandru si ceapa uscata.

Versiunea araba a mixului de condimente Hawaij este putin mai rosiatica decat cea a israelienilor, explicatia pentru acest lucru fiind prezenta sofranului.
Exista o gramada de retete de Hawaij fiecare dintre acestea fiind transmise din generatie in generatie.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun