Menta
Menta Indigena in Orientul Mijlociu si Europa, menta este acum cultivata in intreaga lume,...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,53 lei
6,05 lei
11,55 lei
22,00 lei

Menta
Indigena in Orientul Mijlociu si Europa, menta este acum cultivata in intreaga lume, iar ca si condiment, da aroma multor mancaruri, desi se gaseste cel mai frecvent in bucataria africana.  Vei gasi o menajerie de produse cu menta la linia de la casa, de obicei sub forma de gume si bomboane. Menta este, de asemenea, un agent de aromatizare popular pentru medicamente si pastile de gat.
Menta are o aroma racoritoare si delicata, care este populara in bucataria greaca, in Orientul Mijlociu si in bucataria turceasca. Menta, pe de alta parte, are o aroma mai intensa si ofera senzatii reci pe limba.  Menta este o planta incantatoare care are o flexibilitate surprinzatoare. In Statele Unite, este folosita ca un condiment pentru friptura de miel, mancaruri dulci, produse de patiserie (in special ciocolata) si bineinteles in gume.  
Sub forma de condiment, menta uscata este cel mai bine folosita pentru a satisface arome mai indraznete, cum ar fi legume radacinoase. Menta functioneaza bine si cu fructe, carne si alte plante proaspete si este un ingredient cheie in multe sosuri de iaurt si salata de castraveti. Se adauga, de asemenea, in legume crude, in combinatie cu  lamaie, salate, legume fierte, taitei si supe de fasole.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun