Sare de lamaie

Sare de lamaie

Sare de lamaie Alchimii stiu despre sare de lamaie inca de acum 700 de ani. Sarea d...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
7,15 lei
13,65 lei
26,00 lei

Sare de lamaie


Alchimii stiu despre sare de lamaie inca de acum 700 de ani. Sarea de lamaie  a fost extrasa pentru prima data in 1784 din suc de lamaie cristalizat, de catre chimistul suedez Carl Wilhelm Scheele. Sarea de lamaie este un acid natural de fructe (AHA-acid). La lamai si limes, cota sa depaseste 8%.

Sarea de lamaie face parte din categoria de  condimente si este sub forma de pulbere cristalina alba, inodora si cu un gust acru. Condimentul sare de lamaie pe care o folosim astazi, este din sfecla de zahar sau melasa (fara a folosi materii prime modificate genetic). Acest condiment este un conservant natural. Este utilizat pe scara larga in industria alimentara, ca unul dintre principalii aditivi.  Sarea de lamaie este utilizata pentru a regla nivelul de aciditate si pentru a imbunatati gustul mancarii. Ca si condiment prelungeste termenul de valabilitate a produselor alimentare. Face parte din multe bauturi. In industria de panificatie si dulciuri este utilizata ca o componenta a pulberii de copt.

Sare de lamaie este un condiment utilizat in productia de produse de panificatie si de cofetarie, bauturi, inclusiv uscate. Este un aditiv binecunoscut, pentru cresterea aluatului. De asemenea, sarea de lamaie este utilizata si in fabricarea carnatilor.

Sare de lamaie vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun