Sare roz de himalaya fina neiodata

Sare roz de himalaya fina neiodata

Sare roz de himalaya fina neiodata Se stie ca acum 200 de milioane de ani a avut lo...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
5,25 lei
10,00 lei

Sare roz de himalaya fina neiodata


Se stie ca acum 200 de milioane de ani a avut loc o intalnire a doua continente - India si Eurasia. Ca urmare, au dat nastere muntilor Himalaya, care sunt considerati in prezent cei mai inalti munti. In consecinta, crusta a inceput sa se miste, iar zacamintele de sare care se aflau in interior pe podeaua oceanului, amestecate cu magma si imbogatite cu oligoelemente utile, pur si simplu au inceput sa se ridice de la sol.

Aceasta poveste a ajutat la evidentierea unor caracteristici ale produsului sarat din Himalaya: Sare roz de himalaya fina neiodata. Mirosul sau caracteristic nu o impiedica sa fie foarte utila. De exemplu, medicii vechi si medicii contemporani, cunoscand proprietatile benefice speciale ale acestui condiment Sare roz de himalaya fina neiodata, au folosit-o in practica.

In compozitia acestui condiment, Sare roz de himalaya fina neiodata, se gasesc  aproximativ 82 pana la 92 de microelemente . Daca o comparam cu o sare de masa obisnuita, pe care o folosim zilnic in alimente, atunci ea contine doar doua oligoelemente. In aceste  condimente roz, exista un numar mare de oligoelemente. Adesea, sarea roz este folosita in alimentatie la prepararea mancarii. Acei oameni care au avut timp sa incerce, a observat ca este mult mai gustoasa decat sarea de masa.Sare roz de himalaya fina neiodata vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun