Schinduf seminte

Schinduf seminte

Schinduf seminte Schinduful in gatit, a fost cunoscut si folosit pe scara larga inc...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,30 lei
5,50 lei
10,50 lei
20,00 lei

Schinduf seminte


Schinduful in gatit, a fost cunoscut si folosit pe scara larga inca din antichitate. Ca si condimente, schinduf seminte sunt folosite in mod activ in multe bucatarii nationale. In tarile din Africa de Nord sunt adaugate la paine, in Grecia, este obisnuit sa fie folosit cu miere atat fiarta, cat si bruta. Semintele de schinduf sunt cele mai solicitate in Statele Unite, unde sunt folosite ca aditivi pentru diverse sosuri, gustari si sandwich-uri. Schinduful este o planta a familiei leguminoase, dar a castigat popularitatea ca si condiment.

Aceste tip de condimente, schinduf seminte  este folosit la gatit, atat verde proaspat, cat si uscat. In acest ultim caz, aceste condimente se adauga la feluri de mancare singure sau in combinatie cu alte condimente. Frunzele proaspete sunt excelente pentru gatit tot felul de sosuri, supe, salate si mancaruri principale.

 Schinduf seminte este un excelent agent de ingrosare. O cantitate mica de schinduf face orice sos gros si placut la gust, ca si cum ai fi adaugat amidon. In Etiopia, se prepara paine cu schinduf. In Caucaz, se prepara paste acoperite cu basturma. In bucataria bulgara, condimentele sunt incluse in cele mai comune preparate locale si este pus pe masa in loc de sare.


Schinduf seminte vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun