Boabe de cacao prajite

Boabe de cacao prajite

Boabe de cacao prajite Boabele de cacao reprezinta forma uscata, complet fermentata...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
7,00 lei
17,50 lei
35,00 lei
70,00 lei

Boabe de cacao prajite


Boabele de cacao reprezinta forma uscata, complet fermentata a semintelor grase ale arborelui de cacao, din familia Malvaceae, care este inrudit cu bumbacul, hibiscusul si copacul de bame. Boabele de cacao se regasesc in profunzimea padurilor tropicale din America Centrala si de Sud si reprezinta baza oricarei ciocolate.

Boabele de cacao sunt usor apreciate de iubitorii de ciocolata deoarece sunt crocante, putin dulci si mult mai intense ca savoare decat ciocolata facuta din ele.

Arborele de cacao este originar din America de Sud si are cea mai mare diversitate genetica, astfel ca si in zielle noastre este cultivat tot in padurile tropicale, in special in padurea Amazonului, in Columbia si Venezuela.

Ca si condiment, deja procesate, boabele de cacao pot fi consumate ca atare, sau pot fi integrate in torturi, prajituri, inghetate, toppinguri pentru o savoare intensa si un gust autentic. Pentru a oferi o savoare surpriza, am gasit acest condiment adaugat si in sosuri, salate sau in smoothie-uri.

Textura boabelor de cacao este unica: frageda, si totusi crocanta, aromata, intensa, ce lasa o senzatie de racorire a gurii la final.

Boabele de cacao sunt si foarte sanatoase. Ele contin canabinioide, care sunt recunoscute a debloca anumiti receptori ai creierului.


Cacao boabe vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie