Pudra roscove

Pudra roscove

Pudra roscove Arborele de roscove este cultivat in tarile mediteraneene  Spania, Italia, Maroc. Fructele arata ca pastaile verzi, iar dupa recoltare, culoarea lor se schimba in maro-r...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
3,00 lei
6,00 lei
12,00 lei

Pudra roscove


Arborele de roscove este cultivat in tarile mediteraneene  Spania, Italia, Maroc. Fructele arata ca pastaile verzi, iar dupa recoltare, culoarea lor se schimba in maro-roscat. Pudra roscove este un condiment folosit din timpuri stravechi. Se spune ca Ioan Botezatorul s-ar fi hranit cu roscove, luand denumirea si de „painea Sfantului Ioan“.
Pudra roscove in aparenta nu este cu mult diferita de pudra de cacao, iar gustul este de cacao cu zahar.  Pudra roscove  face parte din categoria de condimente si  este mult mai dulce decat ciocolata sau cacao. Spre deosebire de pudra de cacao, pudra de roscove este dulce in sine si nu necesita adaugarea de zahar rafinat la prepararea dulciurilor.
Aceste condimente sunt  un substitut ideal pentru cacao si zahar in ciocolata si produse de patiserie, nu numai datorita caracteristicilor sale acceptabile de cost, ci si a proprietatilor organoleptice.

udra de roscove este utilizata pentru producerea glazurii de culoare inchisa  si alba, fara a schimba culoarea originala si mirosul produsului final. Utilizarea de roscove reduce si utilizarea zaharului, deoarece dulceata naturala a roscovei este de 0,50-0,60 din dulceata zaharului. De asemenea, pudra roscove este utilizata ca stabilizator si agent de ingrosare. Condimentul,  este utilizat ca ingredient pentru sosuri si prajituri, deoarece da densitate produsului, luciu si vascozitate.


Pudra roscove vrac

 

 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie