Coriandru macinat

Coriandru macinat

Coriandru macinat Coriandrul, denumit stiintific Coriandrum sativum, este una dintr...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
1,61 lei
3,85 lei
7,35 lei
14,00 lei

Coriandru macinatCoriandrul, denumit stiintific Coriandrum sativum, este una dintre cele trei plante care produce deopotriva seminte si ierburi aromatice, insa o planta de coriandru nu poate fi produsa decat pentru unul dintre aceste scopuri deoarece frunzele de coriandru trebuie culese inainte ca planta sa se maturizeze si sa produca seminte. Fructul produs de coriandru contine doua seminte, care, uscate sunt cele folosite pentru a produce condimentul coriandru. Celelalte doua plante care produc si ierburi si seminte sunt mararul si schindurf.

Coriandrul este originar din Orientul Mijlociu, Europa sudica si Asia sud vestica, insa este cultivat si in  Egipt, Anglia si Africa. Canada, Olanda si Marocul sunt cei mai mari producatori de coriandru, insa acesta este cultivat si in Romania.

Coriandrul macinat este un condiment extrem de popular in Mexic, America de Sud, Africa, China, zona mediteraneana, Orientul Mijlociu si bucatariile din sud estul Asiei.

Coriandru macinat este un condiment cu o aroma lamaioasa, citrica atunci cand este proaspat macinat, iar profilul aromei este descris mai bine prin cuvintul cald.

Coriandru macinat este un condiment perfect pentru paine, torturi, pui prajit sau la grill, peste si sunca. Poate fi folosit in combinatie cu alte condimente precum Boiaua, cinamon, cuisoare, chimen, fenicul, usturoi sau ghimbir.

Coriandru macinat vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun