Curry
Curry Curry este un condiment ce provine din bucataria asiatica. Cu toate ca se con...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,53 lei
6,05 lei
11,55 lei
22,00 lei

Curry


Curry este un condiment ce provine din bucataria asiatica. Cu toate ca se considera ca a fost descoperit de englezi, dupa ce au petrecut timp in India, ingredientele de baza au fost folosite pentru prima data in India cu aproape 4000 de ani inainte ca englezii sa colonizeze India. Acum sunt disponibile varietati infinite de pudre de curry , care nu sunt, in mod sigur, create in catitati egale.

Pentru americani, curry, ca fel de mancare este asociat cu bucataria Indiana, iar curry, ca si condiment, este ingredientul cheie ce adauga savoare si gust. Mixul este, in esenta, un amestec al celor mai cunoscute condimente din India. Mixtura de ingrediente este folosita pentru a da un plus de aroma preparatelor, dar fiecare producator foloseste propria reteta, cu proportii diferite si ingrediente secrete. Culoarea este oferita, de cele maimulte ori de sofranul din compozitie.

Curry are o aroma de pamant, usor florala, dulce- picanta, cu note de citrice. Este folosita pentru a adauga o culoare magnifica si un gust aparte in curry de fructe de mare sau pui.

Curry este un condiment ce contine un amestec de schinduf, curcuma, mustar galben, piper negru, cardamom, chimen, coriandru, fenicul, ardei rosu, scortisoara, cuisoare, nucsoara, ghimbir si sofran.

Curry vrac

 

 

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun