Chipsuri Cassava cu chili 250g

Chipsuri Cassava cu chili 250g

Chipsuri Cassava cu chili 250gChipsurile Cassava constituie doza zilnica de fibre dietetic...
Disponibilitate Indisponibil
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
17,00 lei

Chipsuri Cassava cu chili 250g


Chipsurile Cassava constituie doza zilnica de fibre dietetice cu carbohidrati pentru a iti menține nivelul ridicat de energie intreaga zi.


Familiarizarea cu chipsurile Cassava cu chili

Chipsurile Cassava, cunosocute si sub denumirea de chipsuri Yuca, sunt de fapt felii subtiri de radacica de manioc. Radacina de manioc este frecvent intalnita in India de Sud și Sri Lanka, precum și în Indonezia, unde fermierii locali sunt cei ce le proceseaza pentru a deveni chipsuri de manioc și făină de tapioca.

După orez și porumb, rădăcina de manioc este a treia cea mai mare sursă de carbohidrați din țările tropicale din Asia și Africa. Chipsurile Cassava sunt obtinute prin taierea subtire a rădăcinilor de manioc si prajirea acestora in ulei de cocos, urmand apoi a fi sarate sau condimentate cu pulbere de chili rosu. În comparație cu chipsurile de cartofi, chipsurile de manioc sunt mai sănătoase, deoarece conțin mai puțină acrilamidă (un suspect de cancerigen), constituind o gustare obișnuită în zonele mentionate.

Chipsurile Cassava cu chili in bucatarie

Pentru cei ce doresc "ceva bun", chipsurile Cassava cu chili reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa a chipsurilor din cartof sau a dulciurilor prezente in gustarile dintre mese sau de la petreceri. Acestia pot fi serviti ca atare sau alaturi de un sos salsa.


 

 

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun