Naut bob fiert la conserva 400g

Naut bob fiert la conserva 400g

Naut fiert la conserva 400g Nautul este un aliment minune, recomandat cu caldura de...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,50 lei

Naut fiert la conserva 400g


Nautul este un aliment minune, recomandat cu caldura de nutritionisti pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Folosit inca din antichitate ca medicament, si astazi nautul este pe lista legumelor cu mare efect terapeutic. Protejeaza inima, ii ajuta pe diabetici, este un elixir al vietii de cuplu si, nu in ultimul rand, datorita bogatiei de proteine, este ideal in lupta cu kilogramele.

Nautul este bogat in minerale, cu rol in eliminarea conservantilor din organism, proteine (24%), saruri minerale, vitamina E si complexul de vitamine B. Cu un procent consistent de hidrati de carbon (67,8%) si grasimi, nautul are o valoare alimentara deosebita. Inlocuieste cu succes carnea, deci e un aliment ideal daca vreti sa renuntati la carne rosie. Proteinele din boabele de naut se absorb lent si asigura un tranzit intestinal optim.

Ca aliment, nautul sta la baza prepararii celebrului humus oriental. Humusul s-a extins din Orient si in tarile europene, fiind astazi un preparat din ce in ce mai cautat si in Romania.

 

 

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun