Rahat  simplu Turkish Delight 400g
Reducere -10%

Rahat simplu Turkish Delight 400g

Rahat simplu "Turkish Delight" 400g Rahatul simplu Turkish Delight imbina aromele o...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei
This limited offer ends
10,80 lei 12,00 lei

Rahat simplu "Turkish Delight" 400g


Rahatul simplu Turkish Delight imbina aromele orientale intr-un desert greu de refuzat.


Familiarizarea cu rahatul simplu Turkish Delight

Dacă la începuturi, rahatul era disponibil numai în cea mai simplă varietate, conținând doar zahăr, amidon și apă, astăzi poate fi gasit într-o varietate mare de culori și arome, precum trandafir, vanilie, rodie, mere. Mai mult, există și varietăți de rahat care conțin în mijloc migdale, alune de padure, nuci sau fistic. Rahatul simplu Turkish Delight se comercializează tăiat în cuburi mici cu latura de 2–3 cm, acoperite cu zahar pudra pentru a nu se lipi între ele sau de mână.

Rahatul simplu Turkish Delight este un sortiment de dulciuri originar din Turcia făcut din zahăr, amidon si arome alimentare.


Rahatul simplu Turkish Delight in bucatarie

Pentru cei ce doresc "ceva bun", rahatul simplu Turkish Delight reprezinta o alternativa delicioasa a dulciurilor prezente in gustarile dintre mese, dupa pauzele de cafea sau de la petreceri. Tradițional, rahatul se servește după cafea, împreună cu un pahar de apă rece.

Acesta are o consistență similară cu a jeleului, fiind însă mai solid, mai lipicios și mai opac. Datorita caracteristicilor sale, rahatul este prezent în bucătăria tradițională românească, una dintres rețetele cele mai folosite de cozonac sau de cornulete încorporand bucăți de rahat în compoziție.

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia
Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie