Alune (arahide) prajite decojite

Alune (arahide) prajite decojite

Alunele (arahidele) decojite prajite sunt o solutie ideala pentru gustarile dintre mese ...
Disponibilitate Indisponibil
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,95 lei
9,45 lei
18,00 lei

Alunele (arahidele) decojite prajite sunt o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele aglomerate.

 

Familiarizarea cu alunele (arahidele) coapte decojite


Consumate cu regularitate si cu moderatie, alunele prezinta nenumarate beneficii pentru sanatate, Dietele bogate in alune ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare. Vitaminele din complexul B care intra in compozitia alunelor au rol in mentinerea tonusului muscular, usurand activitatea tractului gastro-intestinal, avantajand totodata functionarea ficatului, a ochilor si favorizand pielea. Diabeticii pot consuma alune fara teama, datorita continutului foarte redus de hidrati de carbon.

 

Alunele (arahidele) constituie un aliment foarte hranitor datorita continutului mare de proteine, uleiuri, vitamine si saruri minerale, precum calciu, magneziu si potasiu. Si toate acestea in absenta colesterolului sau continutului excesiv de acizi grasi saturati.

 

Alunele decojite (arahidele) prajite in bucatarie

 

O portie de doar 13 alune - cca 30 grame ofera 7 g de proteine, ceea ce corespunde la 14% din doza zilnica recomandata, fapt care nu poate sa scape atentiei persoanelor inclinate spre o dieta vegetariana. In comparatie, un ou obisnuit furnizeaza 5, 5 g de proteine.

Alunele (arahidele) sunt prezente peste tot in bucatarie, fiind foarte usor de incorporat – in ciocolata, presarate sau incorporate in biscuiti, in prajituri si in müsli.

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun