Chipsuri de creveti 1 kg

Chipsuri de creveti 1 kg

Chipsuri de creveti 1 kgChipsurile de creveti constituie o solutie pentru gustarile dintre...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
32,00 lei

Chipsuri de creveti 1 kg


Chipsurile de creveti constituie o solutie pentru gustarile dintre mese in zilele aglomerate. 


Familiarizarea cu chipsurile de creveti

Chipsurile de creveti recomandate de noi sunt originare din Vietnam, constituind o gustare obișnuită în zona mentionata si nu numai. 

Acestea se prepara de fapt conform unei retete autentice, dintr-un amestec de faina de tapioca de inalta calitate, creveti tocati si mirodenii. Astfel, se obtine un aluat uscat, care este taiat sub forma unor discuri. Ulterior prajirii in ulei fierbinte, chipsurile de creveti expandeaza de circa doua ori fata de dimensiunea initiala.


Chipsurile de creveti in bucatarie

Pentru cei ce doresc "ceva bun", chipsurile de creveti reprezinta o alternativa mai sanatoasa a chipsurilor din cartof sau a dulciurilor prezente in gustarile dintre mese sau de la petreceri. 

Pentru a fi preparati, intr-o cratita se incinge o cantitate suficienta de ulei, care sa acopere chipsurile, apoi se introduc chipsurile de creveti si se lasa pana prind o culoare galbuie si au expandat. Se scot rapid din baia de ulei si se scurg bine. Acestia pot fi serviti ca atare sau se pot folosi ca suport sau garnitura pentru anumite preparate, precum si ca acompaniament pentru bere sau vin.

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun