Enibahar boabe
Din vremea cea mai veche, indienii au folosit enibahar boabe pentru a prepara varza, pentru a face ciocolata, friptura de carne, friptura de pui, peste. De asemenea, era utilizat pentru imbalsamare. Era considerat un condiment al iubirii. Spaniolii, care au cucerit America, la inceput nu erau foarte interesati de enibahar boabe, deoarece cautau piper negru. Dar putin mai tarziu, in jurul anului 1600, englezii s-au indragostit de carnati, numiti ienupar si a devenit popular nu numai in Anglia, ci in intreaga lume. Enibaharul boabe a devenit un condiment, gratie gustului si aromei neobisnuite.
Enibahar boabe este un condiment popular, care da vasului o aroma deosebita si este capabil de a schimba gustul, adaugand note de claritate, tartness, dulceata.
Enibahar boabe este un condiment frecvent utilizat pentru conservare, decapare, sarare. De asemenea, este folosit la afumatoare , prajire, pentru fripturi din carne de pasare, vanat, peste, organe comestibile, ciuperci. Este adaugat sub forma de boabe in placinte cu varza, carnati, branzeturi, hering condimentat, peste conservat si fructe de mare, aspic, gulas, sosuri, muraturi. Enibahar boabe poate fi, de asemenea, un condiment pentru mancaruri laterale si salate. Din moment ce bobul este adesea folosit in intregime, se adauga la feluri de mancare cu mult inainte de sfarsitul gatitului.
Enibahar boabe vrac