Agrise deshidratate

Agrise deshidratate

Agrise deshidratateAgrisele sunt uscate prin deshidratare si nu contin zahar adaugat. Ag...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
8,05 lei
19,25 lei
36,75 lei
70,00 lei

Agrise deshidratate


Agrisele sunt uscate prin deshidratare si nu contin zahar adaugat. Agrisele au o multime de beneficii, fiind din acest motiv folosite in medicina traditionala chineza de vreo 3000 de ani, gasindu-se cu precadere in Nordul Italiei si Marea Britanie.


Agrisele au in compozitia lor acizii citric, malic (ideal in acidificarea urinei) si tartric, celuloza (recunoscuta pentru reglarea tractului intestinal), calciu, fier, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, substante grase, zaharuri si vitaminele A, B1, B2, C, P.  Agrisele contin de asemenea multe saruri minerale si iod.


Printre cele mai importante beneficii pe care agrisele le au se numara urmatoarele:

1. Agrisele au un aport caloric scazut, 100 de grame de agrise continand numai 44 de calorii.

2. Agrisele contribuie la cresterea imunitatii, fiind bogate in vitamina C (agrisele contin de 20 de ori mai multa vitamina C decat portocalele), 100 de grame de agrise continand 27.7 mcg din aceasta substanta, adica 46% din aportul necesar zilnic.

3. Aspectul sanatos si tanar al pielii, dar si acuitatea vizuala vor fi mentinute la standarde optime, gratie vitaminei A pe care agrisele o contin. Astfel, 100 de grame de fructe contin 290 IU, adica 10% din doza zilnica.

4. Datorita proprietatilor puternice de laxativ si relaxare, agrisele sunt utile ca remediu impotriva diareei si disenteriei - agrisele uscate sunt astringente si utile in cazurile mentionate anterior, fiind de asemenea si un remediu natural impotriva constipatiei - toate acestea fac ca agrisele sa fie eficiente si in preventia cancerului de colon.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun