Miez nuca
Miezul de nuca constituie o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele aglom...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
12,65 lei
24,15 lei
46,00 lei

Miezul de nuca constituie o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele aglomerate.

 

Familiarizarea cu miezul de nuca

 

Miezul de nuca contine elemente care ajuta la energizarea si protejarea organismului in orice moment al zilei. Oferind o gama larga de minerale, proteine si vitamine E si B, miezul de nuca improspateaza intregul sistem nervos si are implicatii foarte sanatoase pentru corpul si starea noastra.

 

Nu degeaba sunt denumite nucile hrana pentru creier. Continutul lor de grasimi este destul de ridicat, insa majoritatea sunt grasimi nesaturate, mai sanatoase decat cele saturate. Fiind  unele dintre cele mai bogate alimente ale naturii, ajuta la mentinerea inimii si a creierului sanatoase.

 

Miezul de nuca in bucatarie

 

Un pumn de nuci pe zi este suficient pentru a ne bucura de o gustare sanatoasa care poate inlocui tentatiile dulci si lipsite de nutrienti. Nucile pot rezista mai mult timp intr-un recipient inchis si depozitat intr-un spatiu rece.

 

Miezul de nuca are o utilitate versatila in gastronomie, fiind un ingredient excelent atat pentru prajituri, cozonaci, paine, biscuiti, ciocolata sau inghetata, dar si pentru mancaruri rafinate. Miezul de nuca poate fi consumat chiar si in combinatie cu o mancare de legume sau o salata.

 

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun