Negrilica
NegrilicaNegrilica este indigenă din sudul Europei și din Asia de Vest. Are o aromă asemăn...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,02 lei
9,62 lei
18,37 lei
35,00 lei

Negrilica
Negrilica este indigenă din sudul Europei și din Asia de Vest. Are o aromă asemănătoare cu Oregano, piperată și puţin amară. Ca şi condiment, boabele de negrilica  sunt aproape crocante,  asemănătoare cu boabele de muştar. Este folosită sub forma de  condimente în mâncăruri din Orientul Mijlociu și India și este deseori uscată şi prăjit pentru a fi adăugată la curry și mâncăruri vegetariene. Sămânța de negrilica  este adesea găsită pe felii de roșii și pe legume, fructe, orez, salată, pui și legume verzi. Funcționează bine în combinație cu allspice, cardamom, scorțișoară, coriandru, chimen, semințe de fenicul, schinduf, piper și turmenic.

Numele adevărat pentru acest condiment este Nigella Seed și este una dintre cele mai populare condimente exotice. În bucătăria turcească se numește deseori "semințe de Caraway negre". De asemenea, poţi găsi uneori negrilica denumită incorect și vânduta ca "semințe de ceapă neagră", "chimen negru" sau "semințe negre de chimen".

Negrilica  este un condiment popular în bucătăria din Orientul Mijlociu și indian. Aceasta este de obicei,  adăugata la curry și mâncăruri vegetariene după ce boabele sunt prăjite. Semințele în sine fac un frumos topping pentru flatbreads și rulade. Semințele de negrilica se combina  bine cu alte condiment, cum ar fi chimenul, semințele de fenicul și turmenic.

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun