Piper negru macinat

Piper negru macinat

Piper negru macinat Piperul negru macinat este unul dintre cele mai renumite condim...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,02 lei
9,62 lei
18,37 lei
35,00 lei

Piper negru macinat


Piperul negru macinat este unul dintre cele mai renumite condimente din lume. Patria piperului negru este India. Marinarii au adus acest condiment in Europa si Asia, unde popularitatea sa a fost atat de mare, incat in curand, intreaga lume stia despre piper negru macinat. Inainte de a fi cultivat in alte regiuni, in afara de India, piperul negru avea aceeasi valoare ca si aurul. Era un fel de plata a comerciantilor si chiar era dat zestre mireselor.

Popularitatea si utilizarea pe scara larga a acestui condiment, piper negru macinat, se explica prin faptul ca este un stimulator excelent al digestiei. Utilizarea regulata a acestui condiment, normalizeaza metabolismul, imbunatateste apetitul, are efect antihelmintic. Datorita proprietatilor sale de ardere, piperul negru macinat subtiaza sangele si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. Acest condiment este utilizat pe scara larga in tratamentul tractului respirator.

Dintre toate mirodeniile, piper negru macinat are cea mai mare aplicatie in gatit. Ofera papilelor gustative o aroma minunata, da gust salatelor de legume, se adauga ca si condiment la sosuri si imbunatateste gustul preparatelor laterale. Piperul negru macinat este folosit pentru orice fel de feluri de mancare, fie ca este carne de  porc, carne de vita, carne de pasare sau legume, deoarece are rolul de a imbunatati gustul mancarii.


Piper negru macinat vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun