Piper rosu boabe

Piper rosu boabe

Piper rosu boabe Boabele de piper rosu sunt originare din America de Sud, mai preci...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
7,20 lei
13,80 lei
33,00 lei
63,00 lei
120,00 lei

Piper rosu boabe


Boabele de piper rosu sunt originare din America de Sud, mai precis Brazilia si Peru. Acestea sunt acum cultivate in multe parti ale lumii, inclusiv in Statele Unite. Boabele de piper rosu cresc salbatic in statele din California, Texas si Florida si au fost recent interzise in Florida, datorita naturii lor invazive. Exportul de piper rosu boabe din Brazilia si Peru a avut loc numai de la sfarsitul anilor 1800 sau inceputul anilor 1900, dar se poate gasi acum in intreaga lume.  

Boabele de piper rosu sunt condimente, care pot fi folosite intr-o varietate de feluri de mancare, deoarece aroma lor puternica, fructata, combinata cu notele de piper sunt foarte versatile.  Piper rosu boabe, ca si condiment, functioneaza bine cu mancaruri de fructe de mare si unele deserturi.
Aroma iute, dulce, de piper rosu este ideala pentru accentuarea sosurilor usoare si a pestilor, adaugand o nuanta de culoare.  Acest condiment, piper rosu boabe, este foarte popular in feluri de mancaruri frantuzesti, cum ar fi côte de boeuf cu sos de piper rosu. Pink Peppercorns care are o aroma delicioasa, dulce, cu indicii de citrice.

Piper rosu boabe este folosit in muraturi, salate, mancaruri principale, sosuri, supe, bauturi si chiar deserturi. Cea mai veche reteta indiana este ciocolata cu chili.


Piper rosu boabe vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun