Piper verde boabe

Piper verde boabe

Piper verde Piperul verde boabe a fost folosit ca un substitut al piperului negru l...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
5,40 lei
10,35 lei
24,75 lei
47,25 lei
90,00 lei

Piper verde


Piperul verde boabe a fost folosit ca un substitut al piperului negru limpede in Europa. Dar atunci cand livrarile regulate de piper negru catre Europa au inceput in secolul al XVI-lea, piperul verde a incetat practic sa mai fie folosit. Acum, acest condiment este folosit in principal in bucatariile traditionale. Piper verde boabe este acum folosit de bucatari in prepararea multor feluri de mancare.

Piperul verde boabe are o aroma patrunzatoare, pictata, asemanatoare unui amestec de piper cubeba si nucsoara. Acest condiment are un gust usor, dand mancarii  la care se adaugat, o aroma usoara. Deseori, piperul verde este uscat peste foc pana isi ia mirosul si gustul picant.
Piper verde boabe sub forma de condimente, este folosit cu precadere in bucatariile nationale spaniole, arabe, bucatarii din Africa de Vest si de Nord.

Condimentul de piper verde boabe este folosit in mancaruri clasice, cum ar fi cafea si supa de arahide africane, peste senegalez cu orez si in tipurile de mancaruri din bucataria spaniola. Aplicatii in bucatarie isi gaseste pentru carne, legume, bauturi, supe, orez, cereale si peste, fiind adaugat ca atare. Se combina bine cu curcuma, coriandru, chimen, ardei iute, mustar, cardamom, cardamom negru, nucsoara, ienupar, frunze de dafin, cuisoare.


Piper verde vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun