Rahat cu visine Turkish Delight 400g

Rahat cu visine Turkish Delight 400g

Rahat cu visine "Turkish Delight" 400g Rahatul cu visine Turkish Delight imbina aro...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
18,00 lei

Rahat cu visine "Turkish Delight" 400g


Rahatul cu visine Turkish Delight imbina aromele orientale intr-un desert greu de refuzat.


Familiarizarea cu rahatul cu visine Turkish Delight

Dacă la începuturi, rahatul era disponibil numai în cea mai simplă varietate, conținând doar zahăr, amidon și apă, astăzi poate fi gasit într-o varietate mare de culori și arome, precum rodie, trandafir, vanilie, visine. O astfel de specialitate este rahatul cu visine Turkish Delight, care se comercializeaza taiat în cuburi mici cu latura de 2–3 cm, acoperite cu zahar pudra pentru a nu se lipi intre ele sau de mana. 

Rahatul cu visine Turkish Delight este un sortiment de dulciuri originar din Turcia făcut din zahăr, amidon si arome alimentare. Există și varietăți de rahat care conțin în mijloc migdale, alune de padure, nuci sau fistic.


Rahatul cu visine Turkish Delight in bucatarie

Pentru cei ce doresc "ceva bun", rahatul cu visine Turkish Delight reprezinta o alternativa delicioasa a dulciurilor prezente in gustarile dintre mese, dupa pauzele de cafea sau de la petreceri. Tradițional, rahatul se servește după cafea, împreună cu un pahar de apă rece.

Acesta are o consistență similară cu a jeleului, fiind însă mai solid, mai lipicios și mai opac. Datorita caracteristicilor sale, rahatul este prezent în bucătăria tradițională românească, una dintres rețetele cele mai folosite de cozonac sau de cornulete încorporand bucăți de rahat în compoziție.


 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun