Schinduf macinat

Schinduf macinat

Schinduf macinat Schinduf macinat este un condiment vechi, desi majoritatea oamenilor din tarile occidentale nu-l prefera din cauza mirosului neplacut. Acum, condimentul este folosit ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
2,00 lei
5,00 lei
10,00 lei
20,00 lei

Schinduf macinat


Schinduf macinat este un condiment vechi, desi majoritatea oamenilor din tarile occidentale nu-l prefera din cauza mirosului neplacut. Acum, condimentul este folosit in Orientul Mijlociu si in India, in special pentru marinate. Semintele de schinduf prajire si uscate, pot imbunatati mirosul si pot reduce gustul amar, dar este necesar sa nu se scurga prea mult la seminte.

O cantitate mica de schinduf macinat este un aditiv foarte bun la amestecul de curry. Este, de asemenea, popular in India de Sud, ca parte a amestecului de condimente Tamil - sambaar podi.  Schinduful este, de asemenea, cunoscut in Africa de Nord si de Est. Papirusul egiptean a mentionat-o ca o parte necesara a compozitiei de imbalsamare.

Popularitatea larga a acestui condiment amar, poate surprinde bucatarii occidentali. Desi amaraciunea lui provoaca disconfort majoritatii oamenilor, utilizarea culinara a gustului amar este recunoscuta oriunde in lume. Popular in Europa, schinduf macinat, de exemplu, este folosit ca un condiment pentru marmelada engleza, este amestecat cu pelin, telina romaneasca si rue amara. De asemenea, aceste condimente de schinduf sunt folosite in lichioruri alcoolice amare, in legume si salate de fructe. De asemenea, este un agent puternic al apetitului si astfel serveste ca un secret culinar real.


Schinduf macinat vrac

 

 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie