Scortisoara rulou

Scortisoara rulou

Scortisoara rulou In mod traditional, scortisoara rulou este obtinuta din coaja bruna exterioara a copacului Cinnamonum vesnic, care se usuca in lumina soarelui si se rostogoleste int...
Disponibilitate Indisponibil
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
4,80 lei
12,00 lei
24,00 lei
48,00 lei

Scortisoara rulou


In mod traditional, scortisoara rulou este obtinuta din coaja bruna exterioara a copacului Cinnamonum vesnic, care se usuca in lumina soarelui si se rostogoleste intr-o forma tubulara, cunoscuta si sub denumirea de "scortisoara chineza". Pentru scortisoara, patria este Sri Lanka, Bangladesh, India, Indonezia si China.

Scortisoara rulou a fost mult timp cel mai popular condiment pentru coacere, in majoritatea culturilor din intreaga lume. Scortisoara subtire si totusi cu aroma intensa, este ideala pentru prajituri, paine, produse de patiserie, inghetata si de asemeni, poate fi adaugata in fulgi de ovaz  dimineata.  

Scortisoara este utilizat pe scara larga in diferite directii de gatit. Este demn de remarcat faptul ca, scortisoara rulou face parte din categoria de condimente cum ar fi vanilie, curry etc.

Scortisoara este folosita pentru a da aroma la marinate si sosuri, la feluri de mancare de peste, produse de panificatie si produse de cofetarie. Scortisoara a inceput sa fie adaugata, chiar si la carnati, branzeturi, paste, inghetata, branza de vaci, precum si la prepararea pestelui picant, cum ar fi heringul, sprotul si alti pesti mici. Scortisoara merge bine cu mere, pere, dovleac si cirese.

Se recomanda sa adaugi acest condiment cu 10-15 minute inainte coacere, iar cand gatesti alimente pe gratar sau carbune, adauga-l inainte de frigere.


Scortisoara rulou vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie