Sos ardei iute Encona African Peri Peri 142ml

Sos ardei iute Encona African Peri Peri 142ml

Sos ardei iute Encona African Peri Peri 142ml- Produs cu vanzare accelerata! -- DATA DE EX...
Disponibilitate Indisponibil
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
14,00 lei

Sos ardei iute Encona African Peri Peri 142ml


- Produs cu vanzare accelerata! -

- DATA DE EXPIRARE: 31.12.2022 - 


Sosul de ardei iute Encona African Peri Peri este ideal pentru orice iubitor al preparatelor culinare picante.


Familiarizarea cu sosul de ardei iute Encona African Peri Peri

Sosul de ardei iute Encona African Peri Peri este un sos traditional african realizat din ardei iute picant peri-peri, cunoscut si sub denumirea de piri-piri, pili-pili sau ardei „ochi de pasare” african. 


Desi ardeiul peri-peri este cultivat si in New Mexico si Caraibe, daca doresti sa traiesti adevarata „experienta picanta”, trebuie sa incerci sosul Encona African ce contine ardei iuti crescuti in solul african, unde conditiile sunt complet diferite fata de orice alt loc din lume, fapt ce influențează aroma de ardei și, prin urmare, sosul rezultat.


Sosul de ardei iute Encona African Peri Peri in bucatarie


Ardeiul iute peri-peri se folosește atât în industria farmaceutică, cât și în cea alimentară. Sosul Encona African, ce are la baza acest ardei iute, este folosit la asezonarea preparatelor sau la prepararea marinadelor, printre ingredientele sale secundare amintind lămâia, uleiul si ardeiul rosu gras.


Datorita gustului sau intens picant, sosul Encona African peri-peri este foarte apreciat și utilizat alaturi de preparatele cu pui, in special cel pregatit la gratar. Cu toate acestea, este minunat si cu fructele de mare, precum creveții sau cu peștele alb.

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun