Susan alb
Susan alb Cele mai vechi inregistrari istorice scrise, provin de la asirieni, care ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
6,05 lei
11,55 lei
22,00 lei

Susan alb


Cele mai vechi inregistrari istorice scrise, provin de la asirieni, care au descris o poveste despre zeii care au baut un vin de susan  intr-o seara si apoi au creat pamantul a doua zi. Aceasta planta se considera ca ar veni din India, iar semintele sunt mentionate frecvent in traditiile hinduse antice. In unele culturi, semintele de susan reprezinta nemurirea. Se crede ca femeile din vechiul Babilon consumau un amestec de miere si seminte de susan alb pentru a intarzia procesul de imbatranire si pentru a le oferi trupurilor lor forta.  Semintele de susan au venit in Statele Unite odata cu sclavii africani, care au adus cu ei culturile lor alimentare si practicile de gatit.

Semintele de susan alb sunt pline de aroma si ofera chiar beneficii pentru sanatate. Face parte din gama de condimente si este folosit frecvent in bucataria din Orientul Mijlociu, Asia, Marea Mediterana si nordul Africii.  Acest condiment, susan alb este folosit la coacere pentru aroma lui si in amestecuri cu alte condimente. Poti sa combini aceste seminte cu miere, sosuri sau scortisoara, pentru un profil aromatic nuttier.

Semintele de susan sunt, de asemenea, excelente a fi utilizate pe partea de sus a painii, si, uneori il poti vedea pe o varietate de colaci si covrigi, ca o decorare.Susan alb vrac

 

 

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun