Zahar vanilinat

Zahar vanilinat

Zahar vanilinat Pentru prima data s-a obtinut zahar vanilinat ca urmare a sintezei ...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
3,85 lei
7,35 lei
14,00 lei

Zahar vanilinat


Pentru prima data s-a obtinut zahar vanilinat ca urmare a sintezei guaiacol la sfarsitul secolului al XIX-lea. Ulterior, substanta a inceput sa fie produsa din lignina, un produs secundar al productiei de celuloza si hartie. A doua tehnologie face posibila obtinerea unui buchet mai bogat, datorita amestecului de apocrin, desi lemnul simplu sau hartia sunt luate ca materie prima.

Aroma naturala a tipului de condiment  zahar vanilinat, da sentimentul ca a fost folosit in  toate preparatele culinare de inalta clasa, desi rareori degustatorii profesionisti, pot distinge vreun fel de mancare cu gust de zahar vanilinat. Zaharul vanilinat face parte din categoria de condimente pentru prajituri, produse de patiserie si de panificatie. Totusi, buchetul parfumat de vanilie al acestui condiment, contine nu numai mirosul unei singure componente, vanilina, ci mai mult de 400 de componente diferite.  Condimentul zahar vanilinat este destul de adecvat si sigur, pentru a fi folosit ca si condiment pentru uz casnic.

Zaharul vanilinat este utilizat in industria de cofetarie si in prepararea de feluri de mancare dulci. Este folosit ca aroma pentru ciocolata, produse care contin cacao, pentru biscuiti, creme, inghetata etc.  In industria alcoolica se adauga la lichioruri. In Letonia, condimentul zahar vanilinat, este adaugat la un preparat de grau cu frisca. In SUA, condimentul se adauga la aroma de trabucuri si tutun.


Zahar vanilinat vrac

Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun