DESPRE NOI

Cereale, alune, nuci, condimente, orice pofta te-a indrumat catre noi, bine ai venit pe Roadele Pamantului. Suntem aici inca din anul 2014, pregatiti sa iti furnizam o gama variata de produse a caror calitate nu lasa loc de indoiala.

Roadele Pamantului este un vis implinit al unei tinere familii inspirate de dorinta de a avea si a promova un stil de viata cat mai sanatos. Mai mult decat orice, credem in ceea ce facem si in ceea ce oferim. Convingerea noastra ca alimentele consumate zilnic trebuie sa aiba o eticheta cat mai curata intrucat au un efect urias asupra sanatatii a luat amploare mai ales in ultimii ani, pe masura ce am observat o scadere a increderii consumatorilor in produsele comercializate in marile lanturi comerciale. Astfel am ajuns sa avem peste 300 produse, motivati de idea de a avea in Romania o alternativa sanatoasa, gustoasa si diversificata.

Venim in intampinarea ta cu o gama variata de produse, mizam pe calitatea lor si pe un pret  corect oferit. Fie ca iti doresti cereale, fulgi sau fructe uscate pentru dimineti cu mic dejun savuros, alune si nuci pentru gustari alese intre mese, condimente variate pentru a-ti uimi papilele gustative sau poate preferi snack-urile pentru o seara de film, nu iti limita optiunile! Ne dam silinta sa iti oferim tot ce ai nevoie pentru o stare de bine.

Cu asta ne ocupam si facem acest lucru cu dedicatie, mandrie si placere. Si daca si tu esti ca noi si cauti ca produsele c onsumate sa fie cat mai naturale, te invitam sa iti arunci o privire pe site-ul nostru si sa te convingi. 


Date firma:

  • Nume: SC SET MARKETING SRL
  • CIF: RO32963823
  • Nr. reg. com.: J34/142/2014
  • Oras: Alexandria / Teleorman
  • Adresa: Str. Cuza-Voda Nr. 113 Bl. V5 Ap. 6
  • E-mail: contact[at]roadelepamantului.ro
  • Telefon: 0744.220.806