TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 
SC SET MARKETING SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de SC SET MARKETING SRL.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC SET MARKETING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC SET MARKETING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC SET MARKETING SRL respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul nostru contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact[at]roadelepamantului.ro.


LEGATURI

SC SET MARKETING SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

RASPUNDEREA CU PRIVIRE LA GAZDUIRE/BROWSER


Platforma/siteul www.roadelepamantului.ro este gazduit de serverele unei terte societati comerciale. SC SET MARKETING SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC SET MARKETING SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru utilizarea www.roadelepamantului.ro. 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de 
SC SET MARKETING SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. 
SC SET MARKETING SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. 
Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. 


PARTENERI

SC SET MARKETING SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinul nostru. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa atat SC SET MARKETING SRL cat si reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania. 

RESPONSABILITATI

In cazul indisponibilitatii unui produs in stocul SC SET MARKETING SRL, din cauza lipsei lui in oferta curenta a reprezentantului/producatorului, SC SET MARKETING SRL isi asuma obligatia de a informa consumatorul despre lipsa acestuia in termen de 5 zile, iar in cazul in care plata s-a efectuat in avans sa ramburseze suma incasata in maxim 30 de zile, precum si dreptul de a propune consumatorului un produs similar. 
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie sau de conformitate original emis de furnizorul nostru si de aviz de expediere sau factura fiscala. 
Valoarea maxima a obligatiilor companiei 
SC SET MARKETING SRL fata de orice consumator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC SET MARKETING SRL de la acest consumator. Dupa expediere, consumatorul poate restitui produsul si solicita rambursarea sumelor platite conform legislatiei in vigoare. 

PRETUL

Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in RON (lei noi) cu T.V.A. inclus. 


TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 24 ore si 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii pe site. In conditii speciale 
SC SET MARKETING SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este acela afisat in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii. 
SC SET MARKETING SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact[at]roadelepamantului.

MODALITATI DE PLATA

ROADELEPAMANTULUI.RO accepta urmatoarele modalitati de plata:

 • Ramburs - numerar la curier, la primirea coletului;
 • Online prin card bancar - platile online sunt procesate prin operatorul de plati Librapay
  • Cardurile acceptate sunt Visa si Mastercard;
  • Nu se percepe comision la efectuarea platii; 
  • RoadelePamantului.ro nu va solicita si nu va pastra informatii referitoare la datele cardului Dumneavoastra.
 • Ordin de plata:
  • Pentru platile OP factura va fi generata in avans si trimisa pe mail. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea platii.

POLITICA RETUR  

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact[at]roadelepamantului.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Roadelepamantului.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate.


Produsele cu lipsa de conformitate:

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Produsul poate fi inlocuit cu unul de o valoare mai mare, prin plata diferentei, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC SET MARKETING SRL.

Produsele defecte

Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional cu conditia notificarii in scris in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului.

In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre SC SET MARKETING SRL

Daca notificarea se va face in termenul de 48 de ore, produsele se supun conditiilor generale de garantie.

 

CONDITII LEGALE 

www.roadelepamantului.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. 

DISPUTE SI CONFLICTE 

Orice conflict aparut intre SC SET MARKETING SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.roadelepamantului.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.


Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea in magazinul virtual www.roadelepamantului.ro