LIVRARE


Statusul unei comenzi

Comenzile inregistrate pe www.RoadelePamantului.ro pot fi urmarite direct in contul tau de client, accesand sectiunea “Istoric comenzi”. De asemenea, te vom informa prin email (serviciu oferit gratuit) in privinta evolutiei/modificarii statusului fiecarei comenzi plasate precum si numarul de AWB/notei de transport (unde este cazul).

Tot în sectiunea “Istoric comenzi” poti vedea comanda detaliata, prin accesarea butonului verde din dreptul fiecarei comenzi.

 

Livrare prin curier

Livrarile prin curier se fac in cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare ca s-a efectuat expedierea coletului. Acesta contine numărul de AWB,  firma de curierat  prin care se livreaza comanda dvs. precum si link-ul catre site-ul curierului unde se poate vedea statusul livrarii.

Livrarea se face GRATUIT prin curier pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 250 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

Pentru comenzile cu valoare totală mai mica de 250 lei taxa de transport este astfel:

17 ron - pentru comenzile cu livrare in 1-2 zile lucratoare

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in depozit, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maximum 5 zile lucratoare. In eventualitatea producerii unor astfel de evenimente veti fi notificat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant RoadelePamantului pentru a gasi impreuna cea mai buna varianta pentru Dvs.


Ridicare din depozitul RoadelePamantului

Puteti ridica comenzile plasate online din depozitul RoadelePamantului de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00-16:00

Adresa depozitului este: Calea Rahovei 266-268, in incinta Electromagnetica Business Park, corp 61 etaj 4 camera 31A. 


Informații utile

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmării comenzii si exceptand zilele nelucratoare.

Nu se percepe taxa de transport pentru comenzile ridicate din depozitul RoadelePamantului.

RoadelePamantului.ro nu livreaza in strainatate.

Puteti cere informatii sau modificari asupra comenzilor Dvs. accesand numarul de telefon 0744220806  sau raspunzand e-mailului de confirmare a preluarii comenzii. 

In cazul livrarilor prin curierat rapid este recomandat ca dupa receptionarea comenzii, produsul/produsele sau ambalajul sa fie verificat/e pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta cat mai repede dupa receptionarea comenzii (cel mult 48 ore), iar sesizarea facuta in maxim 48 de ore de la receptie la adresa de e-mail : contact[at]roadelepamantului.ro. Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si 3-5 poze cu produsul / ambalajul in care sa se indice eventualele probleme (deteriorare, neconformitate). Sesizariile facute mai târziu de 48 de ore din momentul receptionarii comenzii nu vor fi luate in considerare.