Ceai negru cu cardamon AHMAD TEA 500g

Ceai negru cu cardamon AHMAD TEA 500g

Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea este este un amestec de cea mai buna calitate ales dint...
Disponibilitate In Stoc
Transport gratuit pentru preturile de cos mai mari de 250 lei

Order
42,00 lei

Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea este este un amestec de cea mai buna calitate ales dintre ceai negru Ceylon cu o aroma subtila de cardamon.


Familiarizarea cu ceaiul negru cu cardamon AHMAD TEA 

Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea face parte din gama celebra de ceaiuri produse de cea mai veche companie de familie, producatoare de ceai, din Marea Britanie – Ahmad Tea Ltd. Acestia au reusit sa faca din ceai una dintre cele mai populare băuturi din Occident, adăugând propria lor „formulă” de a bea ceaiul perfect. 


În ciuda faptului că astăzi ceaiul este cultivat în mai mult de treizeci de țări, compania Ahmad Tea foloseste în amestecurile sale de ceai negru doar cele mai bune soiuri din Sri Lanka, India și Kenya. Pentru a prepara ceai negru, frunzele sunt culese si lasate sa se oxideze prin expunerea la aer. Pe urma frunzele sunt incalzite, uscate si maruntite. Prin procesul de oxidare, frunzele capata o culoare maronie, iar aroma lor se intensifica.


O alta substanta care se regaseste din belsug in ceaiul negru este teina, care are gust si proprietati similare cu cele ale cafeinei. Teina excita nervii si este un diuretic natural.


Exista o serie de beneficii pentru sanatate legate de consumul de ceai negru, angrenate in special pentru stimularea activitatii cerebrale, prevenirea afectiunilor cardiovasculare, avand un rol important si in prevenirea procesului de imbatranire, in preventia si tratarea artritei si a osteoporozei, in reglarea nivelului de colesterol si in preventia si tratarea diabetului.


Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea in bucatarie

Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea se prepara prin infuzia timp de 4-5 minute a aproximativ 5 grame de frunze uscate in 250 mililitri de apa fierbinte (la o temperatura de 90 grade Celsius). Spre deosebire de ceaiul verde si cel alb, care sunt mai putin fermentate, ceaiul negru poate fi infuzat si mai mult timp.


Produse asemanatoare

Spune-ti opinia

Nota: Rau           Bun